Thuiszorg en wijkverpleging

Zorg in uw eigen vertrouwde omgeving

Iedereen wil in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en dit ook zelfstandig kunnen. Wanneer u in een situatie zit dat u zorg nodig heeft, dan wilt u dit het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving.
Het kan voorkomen dat u zorg voor een korte tijd nodig heeft of juist voor een langdurige tijd, waarbij onze verpleegkundigen u in uw eigen omgeving kunnen bijstaan. 

Wanneer u hulp nodig heeft bij het opstaan, aankleden, douchen of naar het toilet gaan dan staat het team van Acta Zorg voor u klaar. Ons team is er ook voor hulp zoals wondverzorging of het toedienen van injecties etc.

Binnen ons team werken wij met wijkverpleegkundigen en verpleegkundigen. Acta Zorg werkt hierbij met kleine zorg teams om de continuïteit van de zorg te behouden en zo optimaal mogelijk te houden. 

Wanneer u kiest voor thuiszorg van Acta Zorg, maken wij een afspraak met u om te inventariseren welke hulp er nodig is. Dit kan verzorging of wijkverpleging zijn. Onze wijkverpleegkundige stelt een indicatie op, wat als basis dient voor verdere hulp van het zorgteam. Er zitten geen kosten aan wijkverpleging en persoonlijke verzorging, dit wordt vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar.
Ook krijgt u een aanspreekpunt, die voor u het contact met de huisarts, fysiotherapeut, mantelzorg/familie en overige diensten zal onderhouden. Wanneer u problemen ondervindt of vragen heeft kunt altijd bij uw aanspreekpunt terecht.

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0111-218044

© 2022 | Acta Zorg | Alle rechten voorbehouden