Particuliere zorg

Verzorging en begeleiding

Steeds meer mensen kiezen voor een 24 uurs thuiszorg, zodat een verblijf in een zorginstelling kan worden vermeden. Maar dit klinkt makkelijker dan het is, omdat u tenslotte gewend bent om geheel voor uzelf te zorgen.
Acta Zorg legt de nadruk op persoonlijke aandacht, veiligheid en alle ondersteuning die nodig is om de gewenste zorg te leveren. Wanneer u kiest voor 12 of 24 uurs zorg gaan wij van te voren een vrijblijvend gesprek met u aan. Hierin worden uw verwachtingen en specifieke wensen besproken, zodat u de zorg krijgt die u nodig heeft en bij u past.

Acta Zorg werkt met kleine teams om uw zorg aan te bieden. Door gebruik te maken van teams van hooguit vijf zorgprofessionals, leggen we de nadruk op persoonlijke aandacht die bij uw zorg past. Mede door de kleine teams heeft u niet iedere week met een nieuw gezicht te maken en kunnen wij de zorg bieden die u wenst.
De medewerkers van Acta Zorg helpen u gedurende de dag met allerlei bezigheden. We kunnen samen koken, samen om een boodschap of uitwaaien op het strand. Houdt u van wandelen? Wilt u uiteten en of naar een theatervoorstelling? Wilt u op bezoek bij een vriend of vriendin? Het kan allemaal bij Acta Zorg. Door middel van het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen en behoeften doorgeven aan ons, zodat we samen kunnen toewerken naar de gewenste zorg voor u.

24 uurs zorg valt onder de particuliere zorg van Acta Zorg, wat zonder indicatie aangevraagd kan worden. Dit houdt in dat u de regie in handen heeft. U kiest de zorgaanbieder, u kiest de afneembare zorg in overleg met Acta Zorg en u heeft de controle over de af te nemen zorg.

Kosten

De kosten verschillen per cliënt, waardoor wij ook geen directe prijsopgave kunnen geven. Echter kunt u wel de kosten verlagen door een Persoonsgebonden Budget aan te vragen (PGB). Dit is een budget waarmee u zelf zorg kunt inkopen. Om dit budget aan te kunnen vragen heeft u een indicatie nodig, die aan te vragen is bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).
Uiteraard kunnen wij u helpen als dit nodig is.

Heeft u vragen over onze diensten?

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0111-218044

© 2018 | Acta Zorg | Alle rechten voorbehouden