Ons verhaal

Acta Zorg is een jonge organisatie in de regio Schouwen-Duiveland, die een totaal van zorgvraag aanbiedt. Elke situatie binnen de zorg is uniek, waardoor er een gepaste zorg aangeboden moet worden.
Met zorg op maat heeft de cliënt de regie in handen. De wens van de cliënt staat daarom ook centraal en is de rode draad van het verlenen van de zorg.
Acta Zorg werkt met kleine zorgteams, zodat er een vertrouwensband wordt opgebouwd met de cliënt. 
Wij bieden persoonlijke zorg in uw eigen omgeving, waarbij de cliënt zo lang mogelijk in zijn of haar eigen omgeving kan blijven functioneren. Ons zorgteam staat voor de cliënt klaar en pakt de draad samen met de cliënt op. Uw zorg ligt namelijk in onze handen.

Onze missie

Bij Acta Zorg staat de cliënt centraal. Wij zijn een jonge organisatie die zorg thuis aanbiedt, waarbij de cliënt de regie in handen heeft. In een samenleving waarin chronische zieken, ouderen en mensen met beperking steeds meer op zich zelf aangewezen zijn. De cliënt moet de kans krijgen om deel uit te maken van het maatschappelijke en sociale deel van het leven.

Acta Zorg houdt zich vast aan haar visie over de zorg.
De wens van de cliënt is het uitgangspunt voor Acta Zorg en is de rode draad in het verlenen van de zorg. Dit betekent dat de cliënt de zorg op maat kan bepalen in zijn of haar eigen omgeving.
Acta Zorg vult de zorgvraag in met goed opgeleide medewerkers, waarbij de zorg betrouwbaar is en van hoge kwaliteit. Hierom werken wij met kleine teams, waardoor de cliënt de vertrouwde kwaliteit zorg krijgt. De medewerkers willen werken naar een vertrouwensband met de cliënt , zodat ook de zorg naar een hoger niveau kan worden getild.

Acta Zorg staat voor betrouwbare zorg, waarbij de cliënt de regie in handen heeft.

© 2018 | Acta Zorg | Alle rechten voorbehouden